Special Gamers

Special Gamers

Új honlap!!!

2010. augusztus 14. - KisQuaBLA

Sziasztok elkészült új honlapunk melynek címe:http://specialgamers.blog.hu/Ezzel a honlappal technikai problépák voltak....

 

Transformers War For Cybertron 1.rész

 

Egy rövid kis történet:A történet szerint az Álcák és az Autobotok épp egymásnak feszülnek saját bolygójukon, mivel Megatron szeretné megszerezni magának a Dark Energonnévre keresztelt különleges erőforrást, amivel hatalma alá vonhatná a teljes univerzumot. Optimus és a többi Autobot ezt természetesen minden erejével igyekszik megakadályozni, táptalajt adva egy véget nem érő áramkör-kaszabolásnak. Mi választhatjuk meg, hogy melyik oldalon szeretnénk megkezdeni a mészárlást, de már csak a könnyebb követhetőség kedvéért is célszerűbb inkább az Álcák oldalán nyomulni először, hogy aztán az Autobotokkal éppen a maga idejében tudjunk bekapcsolódni a történetbe.(Nem irokTöbbet nem akarom lelőni a poént)

 
 

 

                   

Live infók

Live pénteken lesz este 18.00 órától

Tartalom: 18.00-18.20 youtube kívánságműsor

              18.20-19.20 GTA 4 Multiplayer

              19.20-20.20 Az elmúlt 1 hónap legrosszabb játéka, amivel találkoztam game play

              20.20-21.00 Amit ti akartok, írjátok le kommentbe, hogy mit is csináljunk, mert nem akkor akarom hallani a chatbe hogy mi legyen.

Ezután Offline

 

A live Tartója:Mr.Kacsa

Még Ott lesznek:ForzaGT,KisQuaBLA

Chatfelelős:BenceB

Vendég:TommyT

Kezdünk talpra álni

Most beszéltem meg TommyT-vel hogy majd csinálja nekünk a designt azt hogy mit fog még csinálni az maradjon meglepetés;).

 Forza GT is neki ált az új videójának(amit már 60.szora vesz fel mert valami gond mindig közbe jött és már intenzíven volt hogy 1. próbálkozásra ennyit tökölt vele pedig nem vitt bele tul nagy extrát csak informatív videót akart csinálni)

 Legoboy is nekiállt majd az új videójának elvileg a lego harry potternak de ez még távol van mert ö most nyaral.

 Én meg már kivittem a tesztalanyt easy fokozaton, de a mediumnál már most megakadtam(pedig még a közepénél sem vagyok) annyit elárulok a játékról hogy elég nagy zajt csapot mert az előző két része nem volt valami jó.

Mr.Kacsa

süti beállítások módosítása